martes, 27 de enero de 2015

READERS 3 (àudio)


Dear families,

En aquesta secció trobareu els arxius d’àudio dels llibres de lectura de la biblioteca d’anglès.

A partir d’ara, els vostres fills portaran a casa una carpeta blava amb un llibre de lectura. Aquest llibre el podreu tenir en préstec durant una setmana. Intentarem que, com a mínim, llegeixin 2 llibres al llarg del trimestre. Apuntarem a l’agenda quin dia hauran de retornar la carpeta a l’escola.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que els alumnes gaudeixin de la lectura en anglès alhora que milloren la comprensió oral i la pronunciació en llengua anglesa.

La idea és que els alumnes llegeixin el llibre i escoltin l’enregistrament al mateix temps. Si podeu no us perdeu l’oportunitat de gaudir d’una estona de lectura en anglès amb els vostres fills.

Alguns consells pràctics:


  • Guardeu a ‘favorits’ l’enllaç al blog d’anglès.
  • Llegiu el llibre mentre escolteu l’enregistrament.  D’aquesta manera els infants aniran aprenent la pronunciació correcta de cada paraula.
  • No cal entendre totes les paraules, més aviat el nostre objectiu és que s’entengui globalment el contingut del llibre.
  • Mireu les il·lustracions abans d’escoltar el llibre per anticipar el contingut del mateix i facilitar la comprensió de la història.
  • Mireu el significat de paraules clau. La majoria de llibres tenen un petit diccionari visual al final.
  • El llibre es pot escoltar més d’una vegada (per això el tindreu durant una setmana a casa).

Ready, Steady, Go!
No hay comentarios:

Publicar un comentario